کد خبر 312191
۱۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۸

راه‌اندازی کتابخانه سیار به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب

راه‌اندازی کتابخانه سیار به یاد شهدای مدرسه شجره طیبه میناب

نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، کتابخانه سیار «یادمان شهدای مدرسه شجره طیبه» را با هدف ترویج کتابخوانی و ارائه خدمات فرهنگی به مناطق فاقد کتابخانه میناب راه‌اندازی می‌کند.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، کتابخانه سیار «یادمان شهدای مدرسه شجره طیبه» به همت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور راه‌اندازی شده و فعالیت خود را در شهر میناب آغاز خواهد کرد. نامگذاری این کتابخانه به یاد دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه صورت گرفته است تا یاد و خاطره این شهدای دانش‌آموز در کنار فعالیت‌های فرهنگی و ترویجی کتابخانه زنده نگه داشته شود.

این کتابخانه سیار قرار است با حضور در مناطق فاقد کتابخانه شهر میناب، امکان دسترسی ساکنان این مناطق به منابع مطالعاتی و خدمات کتابخانه‌ای را فراهم کند و با اجرای برنامه‌های فرهنگی، در خدمت کودکان، نوجوانان و دیگر علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی باشد.

آیین افتتاح کتابخانه سیار «یادمان شهدای مدرسه شجره طیبه»، صبح روز چهارشنبه در جوار گلزار شهدای دانش‌آموز میناب و با حضور جمعی از مسئولان کشوری و مهمانان آیین گرامیداشت ۱۳ آبان و شهدای دانش‌آموز میناب، برگزار خواهد شد.

انتهای پیام//

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha